MyRewardly

Jouw team is jouw kapitaal goed

Wie zijn wij?

Hier voor de revolutie van werkplezier

We zetten medewerkers in hun kracht en laten ze verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen taken. Laat je verrassen en ga met ons in gesprek! Jouw succes is onze motivatie.

0 +

Teams geholpen

0

Jaar actief in gamification branche

0 K+

Ondernemers geholpen

0 M+

Verdient voor onze klanten

We streven naar ultieme werkgeluk in jouw organisatie

Excellentie stimuleren metgamification

Wij geloven dat werknemers de ware kracht van een organisatie zijn en willen hen in staat stellen hun volledige potentieel te benutten. Onze gamification-oplossingen zijn ontworpen om werknemers positieve zichtbaarheid te geven, hun inspanningen te waarderen en duurzame betrokkenheid te bevorderen.

Meet the team

Onze leiders

Rudy van Duijvevoorden

Titel: Commercieel acteur (CEO)

Jimmy Middendorp

Titel: Digitale Rembrandt (CMO)

Marijana Gligoric

Titel: Head of Development

Srdjan Ristanovic

Titel: Technical Solution Manager

Onze geschiedenis

Van start tot nu

VisieWerkplekken wereldwijd transformeren

We willen werkplekken wereldwijd transformeren door gamification te omarmen. We willen een revolutie teweegbrengen in de manier waarop organisaties hun teams motiveren, betrekken en behouden. Onze ambitie is om een wereld te creëren waarin elke werknemer zich gewaardeerd voelt, gemotiveerd is om uit te blinken en bijdraagt aan het succes van hun organisatie.

Doelen en successen

We hebben al meer dan 20 nieuwe bedrijven gestart en geholpen om te groeien. Samen hebben we meer dan 150 miljoen verdiend voor onze bedrijven en klanten. Dit laat zien dat we echt ons best doen om onze klanten te helpen. We werken nu niet alleen in ons eigen land, maar ook in andere landen over de hele wereld.